Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Абсурдна причина провали трансфера на чужденец в ЦСКА

Публикувано

на

Абсуредна причина е провалила трансфера на пол­ския централен защитник Войчех Гола в ЦСКА – отложен полет!  Полякът трябвало да пътува до София в сряда, за да подпи­ше 3-годишен дого­вор с „армейците“. Бранителят през последния сезон е играл за НЕК Ниймеген заедно с новото по­пълнение на червените Жанио Бикел.

Гола е имал директен полет от Берлин до столица­та ни в следобедните часове. Той се е качил в самолета заед­но със своя агент, но машина­та така и не е излетяла.

След двучасово изчакване пътуване­то до София е било отменено. А това е довело до провала на преминаването на Гола в ЦСКА.

Популярният полски журна­лист Кжицоф Становски (Przeglad Sportowy), който има 215 000 последовате­ли в социалната мрежа Twitter, пи­ше, че веднага след отложения полет браните­лят Гола е получил обаждане от Шльонск Вроцлав. И е решил, вместо да подпише с ЦСКА, да премине в клуба от родината си. Защитникът още не е представен официал­но, но медиите в Полша са ка­тегорични, че той ще подсили Шльонск от новия сезон. Из­глежда, че Борис Секулич е бил резервен вариант на армейци­те и те са се насочили към не­го след провала с Войчех Гола.

Полякът е на 26 г., като през последните 3 години е бил част от холандския НЕК Ниймеген, а преди това е играл 4 сезона за Погон Шчечин. Има и 1 мач за националния отбор на Полша.

Изцепки

🔞 Владимир Путин „получи“ фланелка с палаво послание от жената-президент на Хърватия (СНИМКА)

Публикувано

на

Силният човек в Русия Владимир Путин посрещна в страната-домакин на Мондиал 2018 дамата-президент на Хърватия Колинда Грабар-Китарович. Путин получи фланелка, на която обаче зевзеците набързо смениха номера и разделиха фамилията му на две части.

Вкарвай, Володя!

Прочети повече

Изцепки

Ще онемеете! Арсен Венгер посочи какво обичал да прави най-много в професионален план!

Публикувано

на

Дългогдишният мениджър на Арсенал Арсен Венгер, който след края на предния сезон най-сетне сдаде поста си в полза на Унай Емери, шокира света с признание за любимите си неща в професионален план. Венгер обичал често да сменя работата си! Да, правилно прочетохте!

„Може би най-голмата ми грешка е, че се задържах 22 години в един клуб. Аз съм човек, който обича да сменя често местоработата си, също така обичам и големите предизвикателства пред себе си.

Може би на моменти бях затворник на собственото си голямо предизвикателство“, заяви французинът.

 

Прочети повече

Изцепки

Twitter гавра с „героя“ от финала на Шампионската лига: на какво са готови грандовете, за да нямат Кариус в състава си?

Публикувано

на

Вратарят-грешник на Ливърпул от финала на Шампионската лига Лорис Кариус стана обект на подигравки от популярната страничка „Footy Humour“ в Twitter.

BREAKING: Ливърпул офертира Рома 62 млн. паунда и Лорис Кариус за Алисон. Рома съобщиха, че отклоняват офертата, тъй като приемат само 62-та милиона“, гаврят се зевзеците с подарилия топката на Карим Бензема Кариус.

сн. Instagram

Прочети повече

Избрано