Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (25 юни – 01 юли 2018)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Везни новата седмица вещае за вас различни събития свързани с пътуване. За някои от вас това може да бъде свързано с лятната почивка, за други да е преместване по местоживеене или гостуване на роднини. Ако сте в процес на търсене на работа, сега може да възникне предложение, което ще изиска преместване в друг град или държава.
Като цяло тази седмица ще бъде наситена с важни събития и емоционални преживявания, затова се постарайте да си осигурявате достатъчно почивка и пълноценно хранене, пише astro.velida.net.
Постарайте се да се възползвате максимално от всяка нова възможност, чиято поява предстои през тази седмица.
В личен план също ще имате повод за радост или удовлетворение, като това може да касае вашия любовен или семеен живот.
Във финансов план ви предстои да уреждате документ, договор или да получите пари чрез такива. Това ще бъде благоприятна седмица за финансови и банкови действия.
Жените Везни ще имат повече или по-важни ангажименти свързани с деца.
Мъжете ще се наложи да отделят време за посещение на специално място или друг ангажимент свързан с починал роднина или приятел.

Скорпион Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица на развитие или специални преживявания с хора от кръга ви приятели. Сега може да създадете нови познанства с хора от различни краища на света с цел културен обмен, бизнес, политически или спортни прояви, романтична връзка и др.
През седмицата важно влияние върху основните събития в живота ви ще има на мъж, който може да е роднина или човек с високо положение в обществото или в работата ви.
Тази седмица може да имате усещане за загуба на неща, които са били важни за вас или все още имат голямо значение. Но това всъщност е необходимия отлив в живота ви, който трябва да освободи място за новите неща…
През тази седмица избягвайте да се отдавате на вътрешните си страхове или притеснения, защото събитията в живота ви следват една определена линия и тя трябва да се следва, а не да се стопира поради страх или несигурност.
Някои благоприятни промени в живота ви ще могат да бъдат усетени още през тези седем дни, но други ще се нуждаят от по-дълго време за своето развитие.
През седмицата ще ви изненада късмет, който може да докосне личния ви живот, работата ви, финансовата ви ситуация, здраве или нещо друго.
Жените ще преживеят важна среща или събиране, което може да е начало на развитие на един нов житейски план.
Мъжете ще са емоционално нестабилни и това ще създаде проблеми в комуникацията им с хора от семейството или колеги.

Стрелец Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще трябва да се държите здраво за чувството си за реализъм и практичност и да не допускате илюзии или излишна самоувереност в действията си. Сега може да бъдете атакувани от чуждо нежелано вмешателство в личния ви живот или сами да предизвикате проблеми поради мнителност, подозрителност и др.
Седмицата няма да бъде лесно и безгрижно време за вас, но причината за това е важността на събитията, които вървят в момента и които трябва да бъдат приемани като такива. Не допускайте прояви на самонадеяност, които могат да предизвикат грешки или други нежелани затруднения.
Във финансов план ще се преживеят няколко важни или интересни моменти, които ще ви дадат по-голяма яснота за финансовата ви стабилност (или нестабилност) в близките месеци. Сега обаче поне ще имате възможност з апо-добри доходи или за по-добро планиране на разходите си.
Любовният ви живот може да бъде много интересен и да ви зареди с положителни емоции, ако сте готови да се наслаждавате на това, което живота ще ви даде през тези седем дни. Опитате ли се да променяте или нагаждате хора или събития, противопоставянето може да бъде чест проблем в отношенията ви.
Жените Стрелец ще имат повече семейни ангажименти, които няма да могат (а и не трябва) да бъдат отлагани.
Мъжете ще очакват важни новини, документи, договор, обсъждане на предложение или други подобни важни събития.

Козирог Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица по-скоро ще имате големи очаквания за различни събития, които да следвате, отколкото вие самите да се захванете да провокирате или реализирате такива. Ще сте склонни повече да бъдете свидетели на събитията, отколкото участници в тях.
Присъствието или действията на жена ще провокират важни събития или решения в живота ви. Едва ли всичко това ще е желано от вас, но ако проявите търпение ще разберете, че дори трудните неща в живота ви имат смисъл и значение.
Растежа на една личност, трупането на знания и опит няма ограничение във възраст или пол.
Среща или покана за събиране свързано с момче или млад мъж може да създаде настроение или приятни преживявания.
Би било добре да знаете още в началото, че тази седмица не вещае бързи успехи за вас. Дори може да имате усещане, че нещата вървят назад в живота ви, което определено ще е измамно усещане. Бавното развитие на някои събития е свързано с изчакване появата на онези елементи или хора, които ще спомогнат за вашия успех.
През седмицата могат да ви зарадват постъпления на пари от работа или чрез други отношения, които имате с хора около вас.
Седмицата ще бъде благоприятна за придобивка, покупка или други материални действия за вас или за дома, в който живеете (който притежавате).
Жените Козирог ще вземат важно решение или ще стартират важен проект (идея).
Мъжете могат да бъдат врагове на самите себе си, ако не омекотят трудните характеристики на собствения си зодиакален знак.

Водолей Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще сте склонни към по-голяма концентрация и решителност за разрешаване на неприятностите в живота си. Ако това има връзка с хора, които ви създават напрежение, ще сте готови за раздяла с тях.
През седмицата ще се ангажирате със събитие свързано с момиче или млада жена, като ще се постараете да дадете най-доброто от себе си (разбира се, не само финансово).
По-важното е, че тази седмица вещае за вас различни събития, които ще ви помогнат да изградите по-ясно своите планове за селдващите седмици и месеци. Ще отпаднат (вероятно от само себе си) някои пречки, затруднения или притеснения.
Изненадите тази седмица ще са в повече, но пък така ще направят дните ви много по-многоцветни и емоционални. Не бива във всяко едно такова събитие да се търси причина (особено ако става дума за нещо негативно според вас).
Седмицата ще бъде много добра за работата и за професионалното ви развитие. Неочакваните събития там в един момент ще ви донесат някаква изгода или полза.
Жените Водолей ще бъде добре да обърнат повече внимание на здравето си, на изоставени медицински или зъболекарски процедури и др.
Мъжете ще са по-изнервени, нетърпеливи, раздразнителни, което ще е предпоставка за трудни отношения в дома и на работното място.

Риби Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, която ще ви срещне със странни или трудни за разбиране хора. Опита, който ще получите от общуването си стях обаче ще с еокаже много полезен и нужен за бъдещето ви развитие.
Неприятностите тази седмица не бива да се приемат като лична обида от страна на хора, които ще са в тяхната основа. Вина за тяхното възникване ще имате и вие. Сега обаче няма да имате неразрешим проблем или ситуация, затова запретнете ръкави и действайте.
Млада жена или момиче ще бъде повод за семейно или приятелско събиране: раждане на момиче, рожден ден, имен ден, успешна изява и др.
Като цяло тази седмица вещае повече срещи и събирания с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленници.
Вероятно точно тази седмица ще ви се наложи да направите няколко важни посещения в държавна, банкова, съдебна или друга институция.
Моментите на тъга или несигурност ще отшумят бързо. Такива настроения няма да ви помогнат много и хубавото е, че вие сте наясно с това.
Жените Риби да избягват опити за манипулация или разпространяване на нвеярна информация и клюки.
Мъжете ще преживеят една стресова ситуация, които ще има за цел да им покаже грешки в тяхното поведение, начина на работа или общуване.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК!

Извън спорта

Просто измери ръката си и ще узнаеш цялата истина за себе си! Феноменално точно е!

Публикувано

на

 

Психологическият портрет може да се формира от много критерии, независимо дали това е зодията или вида дейност. Вероятно всеки се е опитвал да научи нещо ново за себе си и приятелите си. Това не е изненада …

Но ако ви кажем, че характерът на човек може да се определи по дължината на ръката? За този метод дори не се нуждаете от линийка, просто следвайте нашите инструкции.

Трябва само да измерите с палеца и средния пръст на едната ръка разстоянието от лакътя до китката на другата, както е на картинката. Ако сте в състояние да достигне до китката, поздравления, това означава, че имате дълга ръка. Ако не можете, също поздравления – имате малка ръка.

Ако имате  големи ръце , то вие сте перфекционист. За вас са важни детайлите, в някои области проявявате щателност, особено когато става въпрос за работа. За вас качеството на работата е по-важно от скоростта на изпълнение, така че можете леко да закъснявате със сроковете.

Ако сте собственик на такива ръце, тогава вие сте много чувствителен човек. Приемате присърце не само собствените проблеми, но и тези на други хора. Приятелите ви ценят за това, че сте в състояние да изслушвате, когато искат да поплачат на рамото ви.

Собствениците на  малки ръце  са големи авантюристи. Пътувания, екстремни преживявания, нов опит – те не могат да живеят без това. Ако имате такива ръце, значи притежавате пластичен характер и предпочитате да разчитате на фактите от живота повече, отколкото на интуицията.

Хората с малки ръце не обичат да пръскат сили в детайлите, а по-голяма част от вниманието им е посветено на основната цел. Все пак, това не им пречи да бъдат избухливи, което не винаги им помага в кариерата.

Какво ще кажете, прави ли сме? Сега можете да споделите с приятелите си този тест и да проверите дали всичко отговаря на описанието.

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

3-те зодии, които цял живот ги гони карък

Публикувано

на

Това са трите зодиакални знака, които най-често се питат и се чудят какво са съгрешили,  че постоянно ги кони каръка. Всички понякога имаме впечатлението, че сме родени под лоша звезда и че нямаме късмет в живота, пише gorda-varna.eu. Хороскопът ще ви разкрива, че има истина в това и защо е така.

Дева:

Девите са умели в решаването на чужди проблеми и съветването, но сами на себе си не могат да си помогнат. Когато се изнервят, те чистят, гладят, мият и искат да направят всичко стерилно, за да се чувстват малко по- удобно и да се отпуснат. Склонни са спретнато да опаковат всичко по чекмеджетата, обозначават, сортират, а когато нещо ги спре в това, изпадат в паника.

Животът постоянно неприятно изненадва. Недейте да си мислите, че само вас ви гони каръка, всеки има такива неприятни ситуации.

Везни:

Това, което везните най- много безпокои е несправедливостта. Виждат я навсякъде около себе си, а често не чувстват в собствената си кожа добре и винаги има нещо, което ги смущава. Попадат в графата на тези, които първо ще кажат, а след това ще преценяват с дни какво да правят и какво би било.

Харесват красиви хора и луксозни неща. Външният вид е много важен за тях, така че никога не се примиряват с признаците на стареене.Това за тях е една от най-големите несправедливости на света. Искат да влизаъ в ролята на детективи, да разкриват изневери, да разобличават хора, които лъжат и клюкарстват, единственият проблем в това е, че приемат всичко лично и присърце. За тях и самият факт, че има лоши хора е лична обида. Когато решават чужди проблеми те ги възприемат като свои. Смятат се за емпати, но големият въпрос е колко са в състояние да излязат от собствения си свят и да видят нещата по различен начин.

Риби:

Рибите сами за себе си са проклятие. Слабо се свържат с реалността, така че постоянно попадат в неудобни ситуации. На негативните обстоятелства реагират бурно и непресметливо. Те в главата си имат постановено място за това как трябва да изглежда техния живот и как трябва перфектно да се случват нещата. Но за съжаление реалността е по- различна и когато стане нещо те се мислят за най- големият карък.

 

Прочети повече

Извън спорта

Часът, в който се събуждате, разкрива всичко за живота ви – много е точно!

Публикувано

на

Сънят много определя живота ни, а особено красноречиви навици са свързани именно с него.

Това по кое време лягате и ставате, колко време спите и колко време ви трябва, за да се надигнете от леглото, може да ви охарактеризира изненадващо добре. Проверете сами според часа на събуждане:

Преди 4 сутринта

Най-вероятно, животът ви е пълен с напрежение. Мразите работата си, но не можете да направите нищо по въпроса, защото трябва да изкарвате прехраната си. Не можете да понасяте шефа си и с нетърпение очаквате деня, когато няма да се налага да отидете в затвора заради него.

5 часа сутринта

Вие сте стараете да сте точни и се страхувате от закъснението, дори и това да направи дневния ви график безумен. Почти всеки ден издържате благодарение на кафето и не си спомняте кога за последен път сте могли без проблем да се изправите и да оцелеете без кафе целия ден.

6 часа сутринта

Честито! Вие сте много дисциплиниран човек. Дори и да започвате работа доста късно, ви харесва да започвате сутрините на чисто и да сте в състояние да направите своите любими неща: спорт, четене, мечти. Това говори за вас, че знаете как да подредите приоритетите си.

7 часа сутринта

В 7 часа сутринта стават методическите и организирани хора. Без значение в колко трябва да започнете работа, вие ставате по-рано. Ясно ви е, че трябва да се освежите, да закусите като човек, а няколко излишни часа след това няма да навредят.

8 ч сутринта

Вие сте от категорията „работя от 9 до 6″. Животът ви навярно е доста скучен и монотонен, защото постоянно чувствате, че работата оказва натиск върху вас. От това страдат на първо място вашето семейство и социалният ви живот.

9 часа сутринта

Вие също имате 40-часова работна седмица, но сте неорганизиран човек. Преди да станете, вие най-малко два пъти пренавивате будилника. Денят ви преминава в оплаквания на работното място и в мечти за почивка с приятели някъде, където е топло и добре.

10 часа сутринта

Най-вероятно, принадлежите към категорията на работните сови: първо стоите на работа до два или три часа през нощта, а след това се успивате сутринта. Това не е вредно за биологическия ви часовник, защото най-прекрасните идеи ви идват през нощта.

11 часа

Ставането в 11 е характерно най-вече за хората, които работят нощна смяна. Ето защо няма нищо срамно или изненадващо тук. Друго нещо е ако това проваля нормалния ви ритъм на живот.

12 часа

Вече наближава пладне, а вие още спите. И всичко това, защото се заседявате до късно пред компютъра, четете книга или гледате телевизия. И така до 5 сутринта. Към последния щрих от вашия портрет може да наредим любовта към бързото хранене, както и други вредни храни.

1 часа през деня и по-късно

Вие проспивате всичко в живота!

Източник: zajenata.bg

Прочети повече

Избрано