Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Рууни сложи край на спекулациите

Публикувано

на

Колийн Рууни отново си сложи сватбената халка, докато се прибираше към дома си заедно със съпруга си. Двамата отлетяха за Великобритания, за да подготвят дома си, но на фона на семейното щастие има друга буря и тя е заради обвиненията в изневяра, които преди два дни отнесе футболиста. 

Двойката беше щракната от бдителни папараци да пакетира кутии с вещи извън имението си във Вашингтон, преди да хване полета за Великобритания. 

Въпреки всичко, което се случи в последните дни и купищата новини за изневери на Рууни, 33-годишната Колийн беше снимана със сватбената си халка и сложи край на спекулациите за раздяла.

Преди ден Рууни направи гневно изявление в социалните мрежи, като обвини „Сън“ в манипулация на кадри с непозната жена във Ванкувър. 

„Нищо не се случи между мен и някое момиче през онази нощ във Ванкувър. Не влязох в асансьора сам с момичето, коетео се вижда във фоайето на хотела. Момичето беше просто едно от многото, които невинно поискаха снимки и снимки.“, написа Рууни

Избрано