Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

ЦСКА си избра нов старши треньор

Публикувано

на

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета разкри, че тимът ще се довери на сръбския специалист Милош Крушчич за треньор. Сърбинът е от няколко месеца на „Армията“, като беше привлечен за помощник от Люпко Петрович и бе в щаба на Добри Митов, а после остана и при прочутия си сънародник.

„Той има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев.

Всички важни решения идват от него. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на шампионата. Решението за Николай Бодуров също е на Ганчев. Нещо се случи между тях и заради това футболистът не играе“, обясни пред БНТ Джарета.

Отстраненият капитан Бодуров наруши мълчанието си и атакува остро Стойчо Стоилов, определяйки го като „главния скаут, спортен директор, изпълнителен директор, старши треньор, доктор или като човек, който разбира от всичко“. Защитникът не е играл от началото на август, а по всяка вероятност скоро ще бъде изгонен. „Разбирам, че Стоилов иска да отклони вниманието и гнева на хората от себе си, като го насочи към други. Нека Петрович да каже честно дали съм го съветвал за състава. Първоначално той казваше, че правя проблеми и се карам на съотборниците ми, което изобщо не е така, и може да се попита всеки един от тях. След това каза, че нямал отношение по моето отстраняване и да се пита ръководството. Преди мача от Лига Европа със Зоря в София след тренировката Ганчев ни събра да ни каже няколко думи преди важния мач, след което ме попита дали ще си пътувам за Благоевград след тренировката. Отговорът ми беше да, попита ме защо. Отговорих му, че имам лична работа, той попита какви са тези лични неща и дали може да помогне с нещо. Отговорих му, че няма с какво да ми помогне и нещата са лични (на другия ден сутринта се изнасяха 40 дни от смъртта на бащата на жена ми – той почина, докато бях на лагера в Австрия. Нека почива в мир човекът!). След това Ганчев пак ме попита каква ми е работата и да я споделя, но му отговорих, че ми е неудобно пред всички да споделям личните си проблеми. Така приключи разговорът и г-н Ганчев си тръгна видимо изнервен от отговорите ми“, описа във фейсбук ситуацията Бодуров. Той твърди, че е търсил Ганчев и е искал среща с него, за да му се извини и да изясни ситуацията, но така и не я е получил.

Избрано